Richtspecialist
Schrurs team
Uit de oude doos
Fotogalerie

Om een indruk te krijgen van ons bedrijf  vindt u hieronder een fotogalerie van diverse auto's, werkmethodes en verschillende afdelingen.

 

 
 

 

Voor het nameten van (race)auto's hebben we een speciale laser computerbank. Met behulp van deze meetbank kunnen we exact zien hoeveel afwijking een bepaald punt heeft (lengte,breedte,hoogte). Hier kunnen we een meetrapport van afdrukken. Na het eventueel herstellen kunnen we nog een meetrapport afdrukken van de nieuw waardes.

Wij repareren van Mini...  tot Bentley.

 

Ook voor aluminium auto's  (bv. Audi A8) hebben we geïnvesteerd in gereedschappen en opleidingen om deze op een correcte wijze te herstellen.

 

Voor het richten en herstellen van campers hebben we ook geïnvesteerd in ruimte en apparatuur.

Ook voor het herstellen en richten van aanhangwagens kunt u bij ons terecht.

 

Speciale uitdeuk- en richtgereedschap voor bedrijfsauto's. Wij hebben richtvloeren tot 15 meter lang en kunnen dus vrijwel alle lengtes bedrijfswagens herstellen.

Op deze foto is Wim Schrurs met een spotter (speciaal uitdeukgereedschap) een bus aan het uitdeuken.

 

Met behulp van onze Genisis Laser Meetcomputer kunnen we alle merken autos exact nameten en op de juiste manier richten.

 

Voor het herstellen van kunststof materialen, bijvoorbeeld koplampen of bumpers hebben we verschillende reparatiemethodes. We kunnen lassen, (m.b.v. stikstof en toevoermateriaal) solderen en lijmen (2k).

 

 

 

Onder de auto hangen targets, m.b.v. de laserbalk die onder de auto hangt kunnen lengte-breedte-hoogte gegevens van de targets exact worden bepaald. Deze gegevens worden vergeleken met de fabrieksgegevens, de afwijking die er eventueel zijn worden weergegeven op het beeldscherm.

 

Met behulp van de nieuwste inverter-puntlasapparatuur en koper-silicium lasapparaten worden de auto's hersteld.

 

 

Wij kunnen alle merken en types auto's volgens de fabrieksvoorschriften repareren.

 

 

 

 


Op deze foto zijn de 2 spuitcabines te zien; 1 verticale cabine waar 2 auto's tegelijk in kunnen en 1 grote diagonale cabine voor bussen. In de diagonale cabine ligt een brug voor spuitwerk aan bumpers of dorpels.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

We spuiten met watergedragen Nexa PPG lak

 

Wij calculeren met het audatex-calculatiesysteem, waar alle verzekeringsmaatschappijen mee werken. Daardoor kunnen we online communiceren met alle maatschappijen en kunnen dus vaak direct beginnen met repareren.

Wij hebben onze eigen gratis haal-en breng service.

 

 

De facturering en schadeafhandeling gebeurt vaak rechtstreeks met de verzekerings-maatschappijen. 

 

 

 

 

 

 

 

Website ontwikkeld door Keistoer (webdesign Soerendonk) -
Bezoek ons ook op facebook: